Gode gammeldags husråd!

25 aug

Hvordan var det nu mormor sagde at man skulle gøre for at få det der banan af? Åh… det kan jeg jo ikke huske – og jeg er også kommet til at smide hele min samling af  “Hjemmet” ud, hvor topfavoritsiderne var “Gode råd”.

Hvordan var det nu det var?

På de skønne sider har jeg mangt en sommerdag på tæppet lært tips og trix. Der er nogle tips der sidder bedre fast end andre og en jeg til min død aldrig glemmer er, at slå en dej op uden at det sidder fast på bordet (tippet var at strø mel på bordet inden æltning). Det skal lige siges at “tipperen” fra Brønshøj modtog en æske Anton Berg chokolader for det alle tiders tip!

Et andet tip er et genanvende tomme syltetøjsglas til opbevaring af gamle knapper – sjovt og dekorativt… det gav en god flaske gammel dansk…overpris hvis du spørger mig!

Nå , men dybt inspireret af mit elskede “Hjemmet”, synes jeg vi her skal hjælpe hinanden og give gode råd – og her er det første fra mig:

Hvis man bor i en lille provinsby i Århus kommune, ved man at man skal være ret påpasselig med at få skraldet til at fylde mindst muligt (der tømmes ikke så ofte:) – og her har jeg et råd til et sted at starte MÆLKEKARTONEN!

Jeg har fundet en video, hvor det illustreres helt ned i detaljen – god fornøjelse:)

Se her hvordan du folder din karton heeeelt flad!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: