Dukke-Lise vs. Dukke-Leif…

29 aug

Det måtte jo komme… Den store dreng fik en topdrenget Robotseng og så er det jo at retfærdigheden skal ske fyldest. De store øjne kiggede spørgende – og måske en smule bebrejdende – op på mig og drengen sagde, da han var faldet til i sin nye seng: “Mor, hvornår skal Dukke-Lise have en fin ny robotseng???”… Tja… hvornår skulle hun det? Jeg har i flere uger fornemmet drengens medlidenhed med Dukke-Lise og hendes nærmest kummerlige soveforhold, så jeg tog fat og forvandlede Dukke-Lises vugge, der lignede noget fra Østrigs storjodlende bjergsider, til en drenget Robotseng.

Dukke-Lise i  Jodleseng

Dukke-Lise i Jodlesengen

Dog kunne jeg ikke lade være med at fokusere på Dukke-Lises slående lighed med Julie Andrews, som hun lå der i den blomstrede seng. Og kom et øjeblik til at overveje, om jeg skulle gå all-the-way og forvandle hende til en Dukke-Leif??

Men nej, så politisk korrekt kan jeg alligevel ikke bryste mig af at være – og ved I hvad, når man har to drenge og et minimum af kontakt med tøsetøj, så er en Dukke-Lise aka Julie Andrews heeeelt ok!… så hun fik et nyt sæt tøj og et tæppe – og så kan hun bare DO-RE-MI’e derudaf:)

Dukke-Lise aka Julie Andrews i Robotseng

Dukke-Lise aka Julie Andrews i Robotseng

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: