Adventskrans anno 2011

28 nov

Hvorfor er det at første søndag i advent pr. default kommer bag på mig HVERT år? Jeg elsker at jule – men åbenbart ikke nok til at det sidder på rygraden hvornår startskuddet lyder. Så jeg fór rundt i en hvirvelvind af gran, lys og juleting flyvende om ørerne, fast besluttet på at skabe julestemning i det lille hjem. Men hvordan kom jeg i mål med en børnevenlig juleDEKORATION i et hjem med to drenge der, hvad skal man sige…. afprøver alt..:)

Det endte ret simpelt – et stort tungt fad, en stor klump ler, noget mos, fire store stearinlys og lidt julepynt – og VUPTI – børnevenlig adventskrans, hvor der sker lidt – men ikke for meget:) 1,2,3 – JUL!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: