Fede fingre?

16 maj

Er der ringe du ikke kan passe, men stadig gerne vil gå med?
Så læs med her – måske er der en løsning!

Ring-kæde

Ring-kæde

Jeg fik engang en meget fin ring og den betød alt for mig. Jeg tog den aldrig af og jeg følte mig ærligt talt helt og aldeles nøgen uden den. Men så en dejlig forårsdag begyndte den at stramme – jeg tænkte “Hey! DET er jeg ikke gammel nok til!!!”

Men det var jeg, for jeg var gravid og vandet hobede sig op – også i fingrene. Heldigvis følte jeg mig stor og meget smuk, så jeg tog min ring af (inden den skar min finger over) og følte mig kun lidt bar. Fandt aldrig den rigtige måde at bære ringen på – men har nu fundet ud af, hvad jeg burde have gjort! Jeg skulle have lavet mig en “Ring-kæde”.

Hermed er ideen givet videre – og ja, den kan også bruges selvom man stadig kan passe ringen;)

Ring-kæden

Ring-kæden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: