Design-duoen BROSMIND

25 okt

Follow my blog with Bloglovin

Brosmind, Barcelona

Brosmind, Barcelona

For nogle uger siden var jeg så heldig at deltage i et seminar (We love graphic design, Bremen) hvor design-duoen Brosmind fra Barcelona var forelæsere. Jeg er tidligere stødt på dem i  diverse artikler, så jeg glædede mig til at opleve dem i virkeligheden. Og jeg var mange ting på én gang – blæst væk, kultursnobbet, overrasket og dybt underholdt! Disse to fantastisk bramfri og grænseløst kreative sindsyge spaniere, har en hel del ting de skal udrette.

Brosmind

Brosmind

De og deres designideer er helt udover kanten og SÅ barnlige og de kalder på noget dybt i mig – det der med ikke at stoppe, bare fordi normerne siger at man skal – nej, den skal længere ud, LÆNGERE ENDNU!! De fortsætter og man kan mærke at de leger sig igennem det – det er helstøbt og simpelthen skidesjovt!
Brosmind

Brosmind Car

Tjek dem ud – de er som to ivrige hundehvalpe og geniale!

Direkte link til deres website

http://www.brosmind.com/

Brosmind

Brosmind

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: