SY SELV // Slå-om nederdel

7 jan

Jeg er jo så heldig at jeg har de to dejligste drenge i verdenen. Men lige meget hvor meget jeg plager og lokker med tirsdagssnolder, chokoladekage og biografture – så nægter de kategorisk at gå i pigetøj. Så al den indestængte trang til at bruge tid på pigetøj, må engang imellem tøjles ved at få det ud gennem symaskinen. Heldigvis kender jeg mange seje tøser, der godt kan lide at gå i kjoler:)

Slå-om nederdel

Slå-om nederdel

Slå-om nederdel

Slå-om nederdel

Denne gang er der kommet to slå-om nederdele ud af det. Jeg har en dejlig veninde der skulle af med en masse stof og jeg fandt stykker der lige passede til dette. Og så er finten at det skal være overskuelige projekter, for ellers kommer det til at ligge og samle støv inden de bliver færdige. Disse gik jeg til og fra over to aftener – så det er bestemt hverken kompliceret syning eller en tidsrøver:)

Jeg har aldrig været god til at følge opskrifter (hverken i direkte eller overført betydning) så jeg ender ofte op med ting, som jeg ikke rigtigt kan huske hvordan jeg har lavet – og så er det jo lidt svært at give videre:) Denne gang har jeg dog kreeret en tegning, der måske kan hjælpe andre lidt på vej – ellers spørg og jeg skal se om jeg kan svare:)

Slå-om nederdel

Slå-om nederdel – Husk 1 cm sømkant

Jeg har lavet nederdelen i to versioner. En seksårsmodel med for og med bindebånd indeni og udenpå ….

Slå-om nederdel

Slå-om nederdel i grønt fløjl med bomuldsfor

Slå-om nederdel

Slå-om nederdel som den ser ud indeni – bemærk de indre bindebånd

..og en fireårsmodel med bindebånd udenpå og velcro indeni.

Slå-om nederdel

Slå-om nederdel i lilla fløjl og lomme foran

 

Slå-om nederdel

Slå-om nederdel

 

Slå-om nederdel

Slå-om nederdel med velcro til dem der ikke er så gode til at binde endnu:)

 

God fornøjelse hvis du vælger at give dig i kast med syprojektet:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: