MÆLKEallergi

1 jul

Når det handler om børn og mælkeudskiftere, handler det om at give børnene lukrative mælkeudskiftere, så transitionen bliver så afsavnsfri som overhovedet muligt. Vi valgte, trods tidligere nærmest 0-sukker-politik, at se stort på sukker og lade børnene drikke løs af soyacacao, spise chokoladecreme osv.

Når det er sagt er vand jo et fantastisk gode, som langt hen af vejen er et vidunderligt substitut for mælkeholdige madvarer. Her er en lille hurtig oversigt der gør det synligt, hvordan man helt overordnet kan finde udskiftere for mælken.

DET MÆLKEFRI  LIV

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: