…helt ærligt! Gider I lige!

denvirkeligeverden

Den virkelige verden

Må jeg gerne lige spørge om noget?

 

“Er det flot?”

 

Ja, for det synes jeg for eksempel ikke det er.

 

Jeg er opvokset i et hjem, hvor storkapitalismen og big brands i den grad fik fingeren. Hvilket også havde en afsmittende effekt på min sejhedsfaktor i folkeskolen, hvor Levisbukser og Ball-trøjer var noget de smarte havde på og som gav mig plads til at udvikle min egen stil (nogle gange gik det godt – andre gange ikke, men jeg var langt hen af vejen ret ligeglad med hvad andre mente om mit udseende). For hvem ville bare være en i mængden og slave af lemmingtendensen.

 

Det har altid undret mig at massen ”falder” for det samme. For nylig hørte jeg en smart marketingsmand sige ”Jeg brækker mig sgu, hvis jeg skal se på mere New Nordic – vi skal sgu videre!” Og han har jo ret! For dengang vi var færdige med sakselamperne, kom Herstal på banen med en smart lampe til ethvert hjem og så var der Rosendahl der havde glas og karafler til alle osv osv.

 

Og for nogle år siden fandt et ellers kulsejlet keramikværksted ud af at markedsføre sig ’a la Herstal-smart og fik sig stadfæstet i danskernes sind som god stil. Og dermed kan alle lide det – og alle skal have det – altså indtil der kommer noget nyt. Men nu har et snedigt reklamebureau været frække! Der er skabt en Kähler-hype, som har kreeret interne kampe i menneskemassen. Kampe om en vase – hvor der ikke er nok til alle. Tænk sig.. det er ikke alle der kan få én!!!

 

Så nu er det så jeg spørger mig selv – hvad sker der lige med den vase? Den er jo ligeså lidet flatterende for et dejligt hjem, som en Ball-trøje er for menneskekroppen..

 

Helt ærligt lemminger – gider I lige?

 

Få nu lidt røv i Levis-buksen og pynt Bolia-bænken med noget der ikke ligner naboens!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: