Strandturs-komplekset

Sad der og kiggede henover min søns hjemmesyede bøllehat og ud på det nærmest azurblå danske badevand, fyldt med de ferieglade der søgte havets afkølende effekt på denne varmeste sommerdag. Solen bankede ned fra en skyfri og knaldblå himmel og da jeg sad der med armene strakte ud bag mig, kunne jeg trække maven ind, så jeg ifølge mit eget værdighedskodeks kunne forsvare tankinien og det falmede badelagen fra Tenerife.

 

Spejder hen langs stranden og en flot kvindekrop fanger mit blik. Der går hun, i starten af 20’erne, flankeret af en top-ti-fyr og med en two-piece på, de færreste kan bære – eller rettere, nærmest ingen kan bære! Men hun kan – med den perfekte krop – eller lidt til den tynde side hvis du spørger mig, men med langt mørkt hår der fanger en brise og med meget smarte solbriller. Solbriller der ville se dybt åndsvage ud på mig – men på hende ligner de øjeblikkeligt noget fra en lækker og funklende trendy modereportage i Elle.

 

Jeg kan mærke jeg har kigget for længe. Mærker det pinlige brus i kinderne – ved med 100% sikkerhed at de har bemærket mit fuldstændigt låste blik. Sidder bare her og håber at jeg i det mindste så lidt rar ud mens jeg gloede.

 

Mens jeg sidder der og kigger helt ned, fæstnes mit blik af min egen ægte mavedelle med et landskab af strækmærker – irriteres endnu engang over ikke at have været klog nok og smurt den mave med et hav af antistrækmærkecremer under graviditeterne.. men på den anden side, havde det jo nok ikke taget mavedellen ”5:2 fra i morgen, promise!” tænker jeg mens mine tæer skubber det sidste synlige bevis på chokoladeindtagelse, ind under strandtasken.

 

Tænk sig at have det perfekte liv. Lækker krop, lækker kæreste – CAREFREE!

 

Da jeg kigger op styrer de direkte hen mod mig og mit falmede strandbillede. Mit strandselvværd krymper mig endnu et hak, men jeg kan ikke kigge væk. Idet de drejer og retter frontalt ind mod mig i deres fuldendte perfekthed, ser jeg hendes venstre arm. Fra skulderbladet til håndleddet afløser det ene kridhvide vandrette ar det næste.//

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: