Mælkeallergi // It’s not all bad

Den første uge er ved at være gået og vi er landet lidt igen. Vi har lagt en plan! Vi udfaser i roligt tempo alle de ting der er mælk i – i det tempo substitutterne vil tillade det. Der findes nemlig substitutter for langt det meste. En anden plan er også at mødes med en diætist, som har mere viden på feltet end internettet har og som kan svare på vores spørgsmål, mens hun ser os i øjnene.

Indtil videre tager drengen det ret fint – han har både været ked af det, usikker på det og stolt over det. Men mest af alt er det også lidt spændende for ham, tror jeg.

Kløvermælk

Kløvermælk

Den første ting vi fejede ud af vores hjem, var den gode gamle forankrede minimælk. Forældrene her i huset er inkarnerede mælkedrikkere (i 80’erne kunne man faktisk kun drikke for lidt mælk – og hvis man ikke fik sin daglige liter, faldt tænderne ud og knoglerne smuldrede)

Så den store udfordring er ikke at lære børnene ikke at drikke komælk… for jeg indrømmer blankt at jeg har smuglet mælk ind i huset. For hverken mandel, ris eller soya-mælk klæder hverken mine morgenhavregryn eller min cappucino!

mælkeallergi

mælkeallergi

Men hvorom alting er – så er børnene seje. Og så er det hele jo ikke helt til hundene, for faderen har fundet sojadrik med kakao – og det passer jo megagodt til havregryn i en overgangsfase (0-sukker politikken er sat på stand-by et stykke tid:))

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: