Mælkeallergi // Listen

Statustid!

Det virker altså! Vi har ikke gennemimplementeret vores nye levevis uden mælk og det der ligner, men allerede nu ved de små ændringer vi har gjort, kan vi se en forskel. Der er knap så meget snot i næsen på drengen og han er faktisk lettere at få ned når han får sine hidsighedsudbrud (det kan også skyldes at drengen bevidsthedsmæssigt vokser;))

Vi har endelig fået den der henvisning til diætist og glæder os til at komme afsted. Så indtil videre har vi tyet til biblioteket og hold da op hvor er der meget at hente der!

allergibøger

Allergibøger

Så nu er udfordringen at tage alle de nye læresætninger og tømre dem fast på rygraden, så de sidder der som den naturligste ting og vi kan navigere i fødevarefarvandet.
Men hold da op der er meget udenadslære og helt ærligt … det er som at stå midt i sumpen! Jeg vil mit barn det allerallerbedste, men jeg må indrømme at jeg til tider møder en mur af afmagt, hvor jeg synes det er ret uoverskueligt at skulle lære så mange ting og at skulle se vores hverdag med et andet fortegn. Men så på den anden side – hvis det ses i perspektiv med så mange andre skæbner der har virkelige problemer, så er dette jo intet!

Så derfor har jeg nu skrevet på vores dør, hvad det er vi skal undgå. Så kigger vi på det hver dag og til sidst sidder det forhåbentlig fast som en helt naturlig ting på den der rygrad:)

Mælkelisten

Mælkelisten

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: